VEDBÆK TENNISKLUB
ONLINE BOOKING
Information

Velkommen til Vedbæk Tennisklub.dk
Halbooking.dk 

Velkommen til Vedbæk Tennisklub's online banereservationssystem. 

Tegning og aflysning af en reservation kan foretages "hjemmefra" via computer/telefon eller i klubben på skærmterminalen. Første gang du logger på skal du skive dit medlemsnummer i "Medlemsnr./Navn og "vt" + de sidste fire cifre af dit telefonnummer i "Sagsnr.".
Dit medlemskab giver rettigheder til at tegne baner i h.t. Banereservationreglementet som du finder på hjemmesiden under "Om klubben/Vedtægter". Reglerne er implementeret i systemet så du vil automatisk overholde reglementet selv om du ikke kender det til fingerspidserne.  

Der vil ikke fremover opstå tvivl om hvem der har tegnet banen da dette utvetydigt vil fremgå af systemet.
 
Systemet er designet således at kun medlemmer, som har betalt får adgang til at tegne baner. Det er derfor bare om at betale til tiden.

NB! Vi kunne godt tænke os en up-to date email liste til information og udsendelser. Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at indtaste/rette deres email adresse. Det kan man selv gøre når man er logget ind, under medlemsoplysninger

Vi anbefaler at du straks ændre din kode(sagsnr).

God fornøjelse
Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Vedbæk Tennisklub | Gøngehusvej 25 B | Tlf.: 4589 1205 | CVR: 19080013